Oferta

Każde zamówienie jest rozpatrywane indywidualnie oraz wyceniane na podstawie ilości oraz stopnia trudności wykonania danego wyrobu.

W przypadku dokładnej wyceny prosimy o kontakt telefoniczny bądź mailowy w celu uzyskania dokładnych informacji.

Ceny tortów wahają się w granicach od 55zł do 65zł za kilogram gotowego wyrobu.

Ciasta to natomiast koszt od 40zł do 80zł za formę cukierniczą uzależniony od rodzaju wypieku.

Smaki tortów

Tort śmietankowo – owocowy

do wyboru owoce; malina, porzeczka, wiśnia, truskawka, brzoskwinia

Tort Oreo z porzeczką/maliną

z wiśnią/ maliną

Tort czekoladowo – śmietankowy z owocami

do wyboru owoce: malina, wiśnia, porzeczka

Tort tofii z wiśnią, porzeczką/maliną

z wiśnią, porzeczką/ maliną

Tort czekoladowo – owocowy

do wyboru; malina, porzeczka, wiśnia

Tort kinder/nutella z owocami

do wyboru owoce: malina, wiśnia, porzeczka

Cennik tortów i ciast

  • Tort tradycyjny- 50-60 zł kg
  • Tort w stylu angielskim- od 60 zł kg- cena ustalana indywidualnie w zależności od stopnia
  • Tort z nadrukiem-60 zł kg
  • Torty drip cake, naked cake, owocowe- 60 zł kg
  • Tort bezowy-50-60 zł kg

Podstawowy tort waży ok 1.5 kg i wystarcza na ok. 10 osób

  • Sernik z brzoskwiniami-75 zł blaszka
  • Sernik tradycyjny z rodzynkami- 75 zł blaszka
  • 3-bit z krakersami-75 zł blaszka
  • Pleśniak-60 zł blaszka
  • Malaga-75 zł blaszka
  • Szarlotka z pianką 60 zł blaszka
  • Jabłecznik królewski 65 zł blaszka
  • Malinowa Chmurka- 80 zł blaszka
  • Rafaello-65 zł blaszka
  • Kostka alpejska-75 zł blaszka
  • Pani Walewska-65 zł blaszka
  • Miodownik- 80 zł blaszka

Blaszka rozmiar 36×24 cm, możliwość kupienia 1/2 blaszki

Scroll to Top