Oferta
Każde zamówienie jest rozpatrywane indywidualnie oraz wyceniane na podstawie ilości oraz stopnia trudności wykonania danego wyrobu.
W przypadku dokładnej wyceny prosimy o kontakt telefoniczny bądź mailowy w celu uzyskania dokładnych informacji.
Ceny tortów wahają się w granicach od 55zł do 65zł za kilogram gotowego wyrobu.
Ciasta to natomiast koszt od 40zł do 80zł za formę cukierniczą uzależniony od rodzaju wypieku.
Smaki tortów
Cennik tortów i ciast
- Tort tradycyjny- 50-60 zł kg
- Tort w stylu angielskim- od 60 zł kg- cena ustalana indywidualnie w zależności od stopnia
- Tort z nadrukiem-60 zł kg
- Torty drip cake, naked cake, owocowe- 60 zł kg
- Tort bezowy-50-60 zł kg
Podstawowy tort waży ok 1.5 kg i wystarcza na ok. 10 osób
- Sernik z brzoskwiniami-75 zł blaszka
- Sernik tradycyjny z rodzynkami- 75 zł blaszka
- 3-bit z krakersami-75 zł blaszka
- Pleśniak-60 zł blaszka
- Malaga-75 zł blaszka
- Szarlotka z pianką 60 zł blaszka
- Jabłecznik królewski 65 zł blaszka
- Malinowa Chmurka- 80 zł blaszka
- Rafaello-65 zł blaszka
- Kostka alpejska-75 zł blaszka
- Pani Walewska-65 zł blaszka
- Miodownik- 80 zł blaszka
Blaszka rozmiar 36×24 cm, możliwość kupienia 1/2 blaszki